Maakt duurzaam leven bereikbaar

Klantenservice

Groen Geld Advies is een toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau, met verschillende vestigingen in de Zaanstreek en Amsterdam. Juist door onze onafhankelijkheid, zijn wij in staat om de wensen van de klant centraal te stellen en hem/haar vanuit de persoonlijke situatie, te voorzien van het best passende advies.

Onze dienstverlening is met name gericht op de particulier, de vrije beroeper (specialisatie: (para-)medische professionals zowel zelfstandig als in loondienst), de DGA, ZZP’er, ondernemingen en stichtingen.

Met ons team van enthousiaste medewerkers, met ieder een eigen deskundigheid en specialisatie, kunnen wij de klant optimaal adviseren en begeleiden gedurende het gehele financiële traject.
Onze aandachtsgebieden zijn: Financiële Planning, Hypotheekadvies,
Vermogensadvies, Pensioenadvies en Estate Planning.

Groen Geld Advies is aangesloten bij de AFM en het KiFiD (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening).

Harald-Balder Partner Groen Geld Advies Financieel Planner
Harald Balder

Hoe kunt u ons bereiken?

GroenGeldAdvies:

Volg ons op social media

Online melden

Bel ons

Neem met ons contact op

Wat wordt jou volgende stap?

Veel gestelde vragen

Groen Geld Advies is een gespecialiseerd bedrijf dat mensen helpt bij het afsluiten van een groene hypotheek en duurzame financieringsmogelijkheden biedt.

Groen Geld Advies helpt mensen bij het maken van de juiste keuze voor hun groene hypotheek. De financiële adviseurs kijken samen met de klant naar de verschillende aanbieders en voorwaarden en bepalen welke hypotheek het beste bij de situatie past.

Een groene hypotheek is een financiële oplossing voor mensen die duurzame aanpassingen aan hun woning willen financieren. Deze aanpassingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het plaatsen van zonnepanelen, het isoleren van je woning of het vervangen van ramen en deuren door duurzame alternatieven.

Het afsluiten van een groene hypotheek bespaart niet alleen op de energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Bovendien kan het waarde toevoegen aan je woning en kun je in sommige gevallen gebruik maken van fiscale voordelen.

Het afsluiten van een groene hypotheek is een verstandige keuze voor mensen die hun steentje willen bijdragen aan een duurzame toekomst. Het is goed voor het milieu, verlaagt de energierekening en kan de waarde van de woning verhogen.

Een groene hypotheek is in principe niet veel anders dan een gewone hypotheek. Het verschil zit hem vooral in de duurzame aspecten, zoals de mogelijkheid om een duurzame korting op de hypotheekrente te krijgen.

Als je een eerder gebouwde woning koopt, moet je een Groenverklaring overleggen waarmee je kunt aantonen hoe energiezuinig je woning is. Als je woning zuinig genoeg is, kun je wel een groene hypotheek afsluiten.

Als je energiebesparende maatregelen treft met je hypotheek, dan kun je lenen tot 106 % van de waarde van je woning. Zo kun je ook je huidige hypotheek oversluiten naar een groene.

Het treffen van energiebesparende maatregelen met je hypotheek kan helpen om tot 106% van de waarde van je woning te lenen.

Groen Geld Advies biedt verschillende diensten aan op het gebied van duurzaam financieringsadvies, zoals investeringen in duurzame projecten en advies over duurzaam beleggen.

Duurzaam financieringsadvies is belangrijk omdat het helpt bij het nemen van financiële beslissingen die niet alleen rekening houden met de korte termijn doelen, maar ook met de lange termijn impact op het milieu en de maatschappij.

Duurzaam financieringsadvies kan bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal doordat het ons aanmoedigt om te investeren in duurzame projecten en bedrijven die bijdragen aan een schonere en meer rechtvaardige wereld. Op deze manier wordt er bijvoorbeeld geïnvesteerd in duurzame energie, sociale initiatieven en milieubescherming, wat bijdraagt aan een gezonde planeet en een betere toekomst voor ons allemaal.

Groen Geld Advies kan helpen bij het maken van duurzame financiële beslissingen door deskundig advies te geven over duurzame financieringsmogelijkheden, zoals groene leningen, impactinvesteringen en duurzame beleggingen. Ook kunnen zij helpen bij het beoordelen van de duurzaamheidsprestaties van bedrijven en projecten en het bepalen van de lange termijn impact op de maatschappij en het milieu.

Financiële planning is belangrijk bij het behalen van een gezonde financiële toekomst omdat het helpt bij het stellen van financiële doelen en het maken van een plan om deze doelen te bereiken. Door financiële planning kan men beter grip krijgen op de eigen financiën en voorkomen dat er onnodig geld wordt verspild aan zaken die niet bijdragen aan de gestelde doelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het aflossen van schulden, sparen voor een huis of pensioen, of het investeren in duurzame projecten.

Duurzame financieringsmogelijkheden zijn financiële producten en investeringen die rekening houden met sociale, ecologische en economische factoren, met als doel duurzame ontwikkeling te bevorderen. Dit omvat bijvoorbeeld groene leningen, groene obligaties, duurzame beleggingsfondsen, crowdfunding voor duurzame projecten en investeringen in hernieuwbare energiebronnen.

Direct
contact met
één van onze
adviseurs