Groen Geld Advies logo transparant

Maakt duurzaam leven bereikbaar

Waarom duurzaam financieringsadvies?

Groen Geld Advies is een gespecialiseerd adviesbureau dat zich richt op duurzaam financieringsadvies. Het bureau is opgericht om mensen te helpen financiële beslissingen te nemen die bijdragen aan een beter milieu en een duurzamere toekomst. Het team van ervaren financiële adviseurs staat klaar om klanten te adviseren en te informeren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzame financiering.

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van duurzaam financieringsadvies. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld terecht voor een duurzame hypotheek of voor investeringen in duurzame projecten. Ook kunnen klanten advies krijgen over hoe zij hun geld op een duurzame manier kunnen beheren. Door de ruime ervaring van de adviseurs op het gebied van duurzame financiering kunnen cliënten erop vertrouwen dat zij de juiste keuze maken.

Het is belangrijk om als individu of bedrijf verantwoordelijkheid te nemen voor het behoud van onze planeet en het klimaat. Duurzaam financieringsadvies is een manier om hieraan bij te dragen. Door te kiezen voor duurzame financieringsmogelijkheden, kunnen mensen bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Dit kan bijvoorbeeld door te investeren in duurzame energieprojecten, te kiezen voor een duurzame hypotheek of door duurzaam beleggen.

Groen Geld Advies staat klaar om mensen te helpen bij het maken van duurzame financiële beslissingen. Het bureau biedt deskundig advies en informeert mensen over de verschillende mogelijkheden. Klanten kunnen erop vertrouwen dat zij op een verantwoorde manier investeren in de toekomst van onze planeet. Neem gerust contact op met Groen Geld Advies voor meer informatie over de diensten op het gebied van duurzaam financieringsadvies.

Wat wordt jouw volgende stap?

Groen Geld Advies blad
Groen Geld Advies vrouw op poef

Wat kan GroengeldAdvies
voor jou betekenen?

Als jij onafhankelijk advies wenst over het verduurzamen van je woning waar begin je dan? Koop je dan gelijk een warmtepomp of ga je eerst kijken welke duurzame investering het meest rendeert op jouw woning? Je kunt een euro maar 1 keer uitgeven. Dus maak een plan voor nu en de toekomst: in welke volgorde pak jij je woning aan. Net zoals een bouwkundige keuring een leidraad kan zijn voor toekomstig onderhoud kan een woningscan jou helpen een verduurzaam-plan op te stellen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat en hoe je lagere energielasten een extra lening ruimschoot kunnen compenseren maak dan een afspraak. En duurzaam advies begint online!

De overheid heeft ten doel gesteld dat geen woning nog een energieklasse E meer heeft. Dat betekent voor mensen met een oudere woningen dat verduurzamen verplicht is. Hoe ga je je huidige huis verduurzamen? Waar begin je? Is er sprake van subsidie? En waar moet je verduurzaming dan aan voldoen? Begin je aan je dak? De fundering? Isolatie? Ramen? Welke investering levert het meeste rendement op? Allemaal vragen waar iedereen mee te maken krijgt.

Direct
contact met
één van onze
adviseurs