Groen Geld Advies logo transparant

Maakt duurzaam leven bereikbaar

Behaal je financiële doelen met een heldere financieringsplanning

Bij Groen Geld Advies is heldere financiële planning een belangrijk onderdeel van het behalen van een gezonde financiële toekomst. Of je nu net begint met het opbouwen van je financiën of al enige tijd bezig bent, een heldere financiële planning is altijd belangrijk. Het hebben van een duidelijk plan voor je financiële toekomst geeft je meer rust en zekerheid. Onze ervaren financiële adviseurs helpen je graag om je financiële doelen te bepalen en een plan op te stellen om deze te bereiken. 

Bij het opstellen van een financiële planning nemen onze adviseurs de tijd om je persoonlijke situatie te begrijpen. Hierdoor kunnen zij een advies op maat geven dat past bij jouw specifieke omstandigheden. Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis van de verschillende financiële producten en diensten die beschikbaar zijn en kunnen je helpen bij het maken van keuzes die passen bij jouw financiële doelen.

Een financiële planning kan onder meer betrekking hebben op zaken als pensioenplanning, vermogensopbouw, verzekeringen, hypotheekplanning en belastingplanning. Door al deze aspecten van je financiën in overweging te nemen, zorgen onze adviseurs ervoor dat jouw financiële planning volledig is en alle belangrijke gebieden van je financiële toekomst afdekt. 

Het opstellen van een financiële planning is een proces dat tijd en aandacht vereist, maar het is de moeite waard. Door middel van een goed doordachte financiële planning kun je gerust in de toekomst kijken, wetende dat je financiën op orde zijn. Onze ervaren financiële adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het opstellen van een financiële planning die past bij jouw behoeften en doelen. Neem gerust contact met ons op om samen een heldere financiële planning te maken.

Wat wordt jouw volgende stap?

Groen Geld Advies blad
Groen Geld Advies vrouw op poef

Wat kan GroengeldAdvies
voor jou betekenen?

Als jij onafhankelijk advies wenst over het verduurzamen van je woning waar begin je dan? Koop je dan gelijk een warmtepomp of ga je eerst kijken welke duurzame investering het meest rendeert op jouw woning? Je kunt een euro maar 1 keer uitgeven. Dus maak een plan voor nu en de toekomst: in welke volgorde pak jij je woning aan. Net zoals een bouwkundige keuring een leidraad kan zijn voor toekomstig onderhoud kan een woningscan jou helpen een verduurzaam-plan op te stellen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat en hoe je lagere energielasten een extra lening ruimschoot kunnen compenseren maak dan een afspraak. En duurzaam advies begint online!

De overheid heeft ten doel gesteld dat geen woning nog een energieklasse E meer heeft. Dat betekent voor mensen met een oudere woningen dat verduurzamen verplicht is. Hoe ga je je huidige huis verduurzamen? Waar begin je? Is er sprake van subsidie? En waar moet je verduurzaming dan aan voldoen? Begin je aan je dak? De fundering? Isolatie? Ramen? Welke investering levert het meeste rendement op? Allemaal vragen waar iedereen mee te maken krijgt.

Direct
contact met
één van onze
adviseurs