Groen Geld Advies logo transparant

Maakt duurzaam leven bereikbaar

Verantwoord beleggen met groen vermogensbeheer

Bij Groen Geld Advies begrijpen we dat je vermogensbeheer een belangrijk aspect is van een gezonde financiële toekomst. Of je nu een kleine spaarpot hebt of een aanzienlijk vermogen, het is essentieel om je geld op een slimme en verantwoorde manier te beleggen. Onze ervaren financiële adviseurs staan klaar om je te helpen je financiële doelen te bepalen en een beleggingsplan op te stellen dat past bij jouw situatie en doelen. 

Wij weten dat elk persoon unieke doelen en behoeften heeft als het gaat om het beleggen van hun vermogen. Daarom nemen onze adviseurs de tijd om je persoonlijke situatie te begrijpen. Zo kunnen we advies op maat geven en een beleggingsplan opstellen dat past bij jouw specifieke omstandigheden. Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis van de verschillende beleggingsproducten en -diensten die beschikbaar zijn en kunnen je helpen bij het maken van keuzes die passen bij jouw financiële doelen.

Bij het beheren van je vermogen zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden, zoals je beleggingsdoelen, het risico dat je bereid bent te nemen en de diversificatie van je portefeuille. Onze adviseurs kunnen je helpen bij het begrijpen van deze aspecten en bij het maken van weloverwogen beslissingen over je beleggingen. Door je vermogen op een verantwoorde manier te beheren, helpen we je om je financiële toekomst veilig te stellen en je vermogen te laten groeien.

Het beheren van je vermogen is een continu proces dat aandacht en expertise vereist. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het monitoren en bijsturen van je beleggingsportefeuille. Zo kun je gerust in de toekomst kijken, wetende dat je vermogen op een verantwoorde manier wordt beheerd.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wat wordt jouw volgende stap?

Groen Geld Advies blad
Groen Geld Advies vrouw op poef

Wat kan GroengeldAdvies
voor jou betekenen?

Als jij onafhankelijk advies wenst over het verduurzamen van je woning waar begin je dan? Koop je dan gelijk een warmtepomp of ga je eerst kijken welke duurzame investering het meest rendeert op jouw woning? Je kunt een euro maar 1 keer uitgeven. Dus maak een plan voor nu en de toekomst: in welke volgorde pak jij je woning aan. Net zoals een bouwkundige keuring een leidraad kan zijn voor toekomstig onderhoud kan een woningscan jou helpen een verduurzaam-plan op te stellen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat en hoe je lagere energielasten een extra lening ruimschoot kunnen compenseren maak dan een afspraak. En duurzaam advies begint online!

De overheid heeft ten doel gesteld dat geen woning nog een energieklasse E meer heeft. Dat betekent voor mensen met een oudere woningen dat verduurzamen verplicht is. Hoe ga je je huidige huis verduurzamen? Waar begin je? Is er sprake van subsidie? En waar moet je verduurzaming dan aan voldoen? Begin je aan je dak? De fundering? Isolatie? Ramen? Welke investering levert het meeste rendement op? Allemaal vragen waar iedereen mee te maken krijgt.

Direct
contact met
één van onze
adviseurs